Projecten

Wij maakten apps voordat het cool of normaal was om een app te hebben. Met ruim 15 jaar ervaring weten we wat belangrijk is. En precies dat vertalen we naar oplossingen.

GoalieWorks

Pirmin Blaak, Oranje-keeper bij het Nederlands elftal hockey. Pirmin Blaak heeft keepersscholen verspreid over heel Nederland. Wij hebben GoalieWorks vanaf het begin gedigitaliseerd. GoalieWorks gebruikt een custom online oplossing voor het aansturen van keepersscholen en events.

GoalieWorks desktop-mockup GoalieWorks tablet-mockup GoalieWorks phone-mockup
Nutricia tablet-large-mockup Nutricia tablet-small-mockup

Nutricia

Voor Nutricia heeft NeverDull een fantastisch project mogen begeleiden. Wij hebben een nieuwe methode ontwikkeld om artsen, kraamverzorgers en JGZ voor te lichten over het aanbod van Nutricia Nutrilon. In totaal hebben wij voor 9 Nutrilon producten een app ontwikkeld. De apps staan onderling in verbinding waardoor elk stukje informatie snel beschikbaar is. Door goed te kijken naar de bestaande flows van alle verschillende Nutrilon producten, hebben we een reeks interactieve detailaids voor de iPad ontwikkeld. Door interactieve vragen en geanimeerde grafieken komt de boodschap snel en duidelijk over. Daarnaast is het mogelijk om resultaten van studies direct te mailen. Elke sessie wordt bijgehouden en geanalyseerd in een maatwerk analytics systeem. Op die manier blijven we door ontwikkelen. En daar zijn we trots op!

Go4Hockey

Dit jaar heeft NeverDull een platform ontwikkeld waarmee Go4Hockey clubs, trainers en coaches begeleidt. Go4Hockey is al jarenlang gespecialiseerd in de ontwikkeling van hockey spelers. Het platform zet in op 3 pijlers: trainers, coaches en de ontwikkeling van hun spelers. Trainers en coaches hebben een eigen app en online omgeving als ondersteuning voor trainingen en wedstrijden. Zo kan een trainer oefeningen en technieken bekijken en zijn er wekelijks trainingen op te vragen. Coaches werken meer toe naar een wedstrijd met tactieken en opstellingen. Zowel coaches als trainers kunnen feedback en rapporten aan een speler toevoegen. De speler kan vervolgens alle informatie over de wedstrijd en zijn eigen ontwikkeling inzien in zijn persoonlijke speler app. Daarnaast kunnen clubs inzage krijgen in hun eigen spelers.

Go4Hockey laptop-mockup Go4Hockey phone-mockup Go4Hockey phone-mockup
STC-group desktop-mockup STC-group tablet-mockup

STC

STC is een onderwijsinstelling op het gebied van scheepvaart, havens, transport, logistiek en haven gebonden activiteiten. Een onderwijsgebied is bijvoorbeeld magazijnbeheer. NeverDull heeft maatwerk magazijnbeheer als applicatie geschreven voor STC. Op school is een fysiek magazijn. Docenten kunnen situaties op gebied van magazijnbeheer en werking in de software simuleren. Studenten hebben een eigen omgeving waarmee zij leren hoe magazijnen werken. Ze kunnen de voorraad en indeling opvragen, leveringen inboeken en pakbonnen verwerken. Dit kan via een online omgeving en Android-app. NeverDull is trots op deze samenwerking!

IMTO Benelux

IMTO is actief op het gebied van vastgoedonderhoud. Bij schilderwerk komt houtrot herstel regelmatig voor. Schilderwerk is aangenomen werk, dat betekent een vaste prijs. Houtrotherstel is vaak meerwerk waardoor een factuur lastig op te bouwen is. Hierdoor worden facturen voor een deel betaald, of zelfs niet. NeverDull heeft een app ontwikkeld waarmee schilders hun meerwerk-werkzaamheden snel kunnen vastleggen. De schilder selecteert zowel het project als het projectonderdeel waar hij werkzaam is. Wanneer er herstelwerkzaamheden zijn, worden deze geregistreerd op basis van type en omvang. Er wordt een foto voor, tijdens en na herstel gemaakt. Alle informatie die de schilder vastlegt komt in een online omgeving terecht. De administratie kan de werkzaamheden inzien en eenvoudig een uitdraai maken voor de klant. De uitdraai bevat de werkzaamheden, foto’s en de kosten. Hierdoor weten klanten exact waar ze voor betalen en kunnen de schilders met een gerust hart hun passie verder uitvoeren.

IMTO desktop-mockup IMTO phone-mockup
ABN-AMRO desktop-mockup ABN-AMRO laptop-mockup

ABN-AMRO

ABN AMRO koopt jaarlijks honderden video’s in voor haar interne- en externe communicatie. Dit proces verliep decentraal en was slecht te controleren. Daarnaast waren er meer dan 40 videoproductie partijen waarmee verschillende afspraken gemaakt werden. Hoe zorg je nu dat het juiste type video met de juiste look & feel geproduceerd wordt? En op welke manier kun je het budget beheren? NeverDull heeft hiervoor VideoCamp ontwikkeld. Met VideoCamp kunnen afdelingen in contact komen met videoproductiebedrijven die bekend zijn met de standaarden van ABN-AMRO. Het platform helpt het juiste type video te kiezen en geeft direct een budget indicatie. Daarbij wordt de benodigde informatie opgevraagd waarmee leveranciers een goede offerte kunnen opmaken. Vanzelfsprekend maken wij de omgeving niet alleen goed functionerend, maar ook gebruiksvriendelijk voor een optimaal gebruik.

Jij de kapitein, wij de oude rot

Met jouw idee als de kapitein van ons schip, navigeren we het project naar zijn eindbestemming. Waar gaat onze volgende reis heen? Vertel het ons vandaag nog.

Neem contact op
Mobiele apps