Projecten

Al sinds 2014 helpen we ondernemers om sneller en gemakkelijker te werken. We zijn trots om te laten zien hoe we samen met onze klanten unieke oplossingen hebben ontwikkeld. We hopen dat onze projecten je inspireren en we kijken ernaar uit ook jouw visie te helpen verwezenlijken!

Belisol tablet-large-mockup Belisol tablet-small-mockup

Belisol

Belisol levert en installeert kozijnen, deuren en schuifpuien. Zij hebben klanttevredenheid als hoogste prioriteit. Daarom werken ze met kwalitatief hoogwaardige producten en gepassioneerde vakmensen. Dankzij een iPad-bedrijfsapp hebben de monteurs inzicht in de geplande werkzaamheden. Ze maken foto's voor- en nadat de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Indien gewenst kunnen plissés worden ingemeten en voor bestelling worden doorgegeven aan de administratie. Belisol loopt samen met de klant de oplevering door om ervoor te zorgen dat de klant tevreden is, en stuurt de klant direct een opleverrapportage. De bedrijfsapp van Belisol helpt dubbel werk te voorkomen, verhoogt de klanttevredenheid en bespaart op printkosten.

IMTO Benelux

IMTO is een bedrijf dat zich bezighoudt met vastgoedonderhoud, waaronder schilderwerk. Een veelvoorkomend onderdeel van dit werk is het herstellen van houtrot. Voor het schilderwerk zijn de kosten vooraf vastgesteld zijn. Houtrotherstel is echter meerwerk, maar uitgevoerde werkzaamheden zijn achteraf niet zichtbaar. Dit kan ervoor zorgen dat facturen slechts gedeeltelijk betaald worden, of zelfs helemaal niet. NeverDull heeft een app ontwikkeld om schilders te helpen hun meerwerk-werkzaamheden snel vast te leggen. Als er herstelwerkzaamheden zijn, worden deze geregistreerd op basis van type en omvang. Hierbij worden foto's voor, tijdens en na het herstel toegevoegd. Alle informatie die de schilder vastlegt komt in een online omgeving terecht. De administratie kan de registraties bekijken en een uitdraai maken voor de klant. De uitdraai bevat de werkzaamheden, foto's en de kosten, zodat de klant precies weet wat ze betalen. Hierdoor zijn er minder conflicten over de kosten voor meerwerk.

IMTO desktop-mockup IMTO phone-mockup
STC-group desktop-mockup STC-group tablet-mockup

STC

STC is een onderwijsinstelling op het gebied van scheepvaart, havens, transport, logistiek en haven gebonden activiteiten. Een onderwijsgebied is bijvoorbeeld magazijnbeheer. NeverDull heeft maatwerk magazijnbeheer als applicatie geschreven voor STC. Op school is een fysiek magazijn. Docenten kunnen situaties op gebied van magazijnbeheer en werking in de software simuleren. Studenten hebben een eigen omgeving waarmee zij leren hoe magazijnen werken. Ze kunnen de voorraad en indeling opvragen, leveringen inboeken en pakbonnen verwerken. Dit kan via een online omgeving en Android-app. NeverDull is trots op deze samenwerking!

Go4Hockey

NeverDull heeft een platform ontwikkeld waarmee Go4Hockey clubs, trainers en coaches begeleidt. Go4Hockey is al jarenlang gespecialiseerd in de ontwikkeling van hockey spelers. Het platform zet in op 3 pijlers: trainers, coaches en de ontwikkeling van hun spelers. Trainers en coaches hebben een eigen app en online omgeving als ondersteuning voor trainingen en wedstrijden. Zo kan een trainer oefeningen en technieken bekijken en zijn er wekelijks trainingen op te vragen. Coaches werken meer toe naar een wedstrijd met tactieken en opstellingen. Zowel coaches als trainers kunnen feedback en rapporten aan een speler toevoegen. De speler kan vervolgens alle informatie over de wedstrijd en zijn eigen ontwikkeling inzien in zijn persoonlijke speler app. Daarnaast kunnen clubs inzage krijgen in hun eigen spelers.

Go4Hockey laptop-mockup Go4Hockey phone-mockup Go4Hockey phone-mockup
ABN-AMRO desktop-mockup ABN-AMRO laptop-mockup

ABN-AMRO

ABN AMRO koopt jaarlijks honderden video’s in voor haar interne- en externe communicatie. Dit proces verliep decentraal en was slecht te controleren. Daarnaast waren er meer dan 40 videoproductie partijen waarmee verschillende afspraken gemaakt werden. Hoe zorg je nu dat het juiste type video met de juiste look & feel geproduceerd wordt? En op welke manier kun je het budget beheren? NeverDull heeft hiervoor VideoCamp ontwikkeld. Met VideoCamp kunnen afdelingen in contact komen met videoproductiebedrijven die bekend zijn met de standaarden van ABN-AMRO. Het platform helpt het juiste type video te kiezen en geeft direct een budget indicatie. Daarbij wordt de benodigde informatie opgevraagd waarmee leveranciers een goede offerte kunnen opmaken. Vanzelfsprekend maken wij de omgeving niet alleen goed functionerend, maar ook gebruiksvriendelijk voor een optimaal gebruik.

GoalieWorks

Pirmin Blaak, Oranje-keeper bij het Nederlands elftal hockey. Pirmin Blaak heeft keepersscholen verspreid over heel Nederland. Wij hebben GoalieWorks vanaf het begin gedigitaliseerd. GoalieWorks gebruikt een custom online oplossing voor het aansturen van keepersscholen en events.

GoalieWorks desktop-mockup GoalieWorks tablet-mockup GoalieWorks phone-mockup

Jij de kapitein, wij de oude rot

Met jouw idee als de kapitein van ons schip, navigeren we het project naar zijn eindbestemming. Waar gaat onze volgende reis heen? Vertel het ons vandaag nog.

Neem contact op
Mobiele apps