Strategie

Online strategie

Online concepting

Content strategie

Soms kom je op een website of een app en denk je: "Geniaal, hoe komen ze er op!". Bedenk dan dat een website/app een onderdeel is van je middelenmix. Deze mix komt voort uit je communicatiestrategie.

Ook op strategisch niveau is NeverDull je van dienst. Onze communicatieadviseurs zetten de communicatiestrategie voor jouw vraag graag uiteen. Zo leggen wij de basis voor alle andere communicatie omtrent jouw vraag.

Wij vertalen dit aan de tekentafel naar een bijpassend (online) middel. Om jouw doel en doelgroep te bereiken kan online de oplossing zijn, maar ook als een multimediale inzet de strategie is adviseren we je graag. Kijk bij onze cases hoe wij strategie naar middelen hebben vertaald.

Meer weten?

Neem contact met ons op, stel je vraag en kom direct in contact met een van onze specialisten.

Creatie

Webdesign

Interaction design

Foto / video

Vooraf aan ieder digitaal product wordt gebrainstormed. Wat willen we bereiken, hoe gaan we dat bereiken en hoe moet dat er uitzien. Aan de hand van een communicatieplan schrijven we pakkende, creatieve of informatieve teksten die voor de ontvanger prettig lezen.

Iedere communicatie uiting valt of staat met een goed ontwerp, gebasseerd op de wireframes en de geschreven teksten. Het ontwerp is de laatste fases voordat het product wordt gerealiseerd.

Waar moet de bezoeker op klikken, hoe vertel je een logisch verhaal en hoe trigger je de bezoeker om op de gewenste manier door jouw verhaal heen te gaan? Onze interactie ontwerpers gaan aan de hand van de wireframes, geschreven teksten en het ontwerp aan de slag voor het beste resultaat.

Meer weten?

Neem contact met ons op, stel je vraag en kom direct in contact met een van onze specialisten.

Marketing

SEO / SEA

Social media marketing

Branded content

Google Analytics

Zo daar staat 'ie dan, je website of app. Tja en nu... Zoekt en gij zult vinden werkt niet meer in een tijd dat elke dag vele websites en apps worden gelanceerd.

We adviseren hoe je online product zijn doelgroep kan bereiken. Met SEO, SEA of wil je jouw doelgroep informeren of activeren dan is content marketing misschien de juiste aanpak. Meten is weten is altijd het uitgangspunt.

Want dat is het mooie van online: je kan nauwkeurig bepalen wie je wilt bereiken en achteraf meten of je deze doelgroep ook hebt bereikt. Wie wil jij bereiken?

Meer weten?

Neem contact met ons op, stel je (technische) vraag en kom direct in contact met een van onze specialisten.

Realisatie

Development

Responsive / Mobile

Mobile apps

Social media

Webshops

NeverDull is ooit begonnen als webbouwer en het is dan ook niet voor niets dat dit nog steeds behoort tot een van onze expertises. Met een team van specialisten zijn we zowel frontend als backend erg sterk.

Sinds de opkomst van de smartphone focussen we op responsieve en mobiele websites. Steeds meer mensen bekijken een website op hun smartphone. Je online communicatie moet ook voor deze groep toegankelijk zijn.

Waar een website veelal wordt gebruikt voor het bedienen van nieuwe klanten, worden apps vaak ingezet als service tool voor bestaande klanten. “Doelgerichte, hoogwaardige en gebruiks- vriendelijke apps voor onze klanten en de doelgroep, daar focussen wij ons.

Meer weten?

Neem contact met ons op, stel je vraag en kom direct in contact met een van onze specialisten.