01
ux design
Je hebt een goed idee voor een app of de ontwikkeling van software. Begin jouw avontuur met het maken van designs. Wij helpen je om jouw idee vorm te geven door het maken van design schermen voor de belangrijkste pagina’s. We doen er een aantal suggesties bij die je misschien niet had verwacht.. Want saaie software maken daar houden we niet van!
02
Prototyping
25% minder kosten voor de ontwikkeling van jouw software of app? Laat dan een prototype maken! Zijn we goed in bij NeverDull. Een klikbaar prototype stelt je in staat om vóór de development fase feedback te vragen aan de gebruikers. Dan hoef je maar 1 keer te specificeren, ontwikkelen en testen en dat scheelt aanzienlijk. Think twice, code once!
03
Technische Realisatie
De keuze voor een web of app bouwer wordt deels gemaakt op prijs. Toch loont het de moeite te gaan voor een excellente technische oplossing. Bij NeverDull vragen we daarom niet wat je vandaag wilt doen met jouw app of web, maar wat je over 5 jaar wilt doen. En daar leggen wij de basis voor. Veilig gevoel, toch!
04
projectmanagment
Goed projectmanagement is voor velen lastig op waarde te schatten. Wij streven ernaar projecten zo uit te voeren dat alle betrokkenen merken: Zo, dat loopt lekker! Dat doen we met 15 jaar ervaring en diverse certificaten in de rugzak, zoals Scrum, Prince II en IPMA. Maar eigenlijk doen we het gewoon NeverDull stijl ;-)
05
Requirements
Best lastig hoor, de juiste specificaties schrijven zodat jouw App of web oplossing precies doet wat het moet doen. NeverDull kan jouw project een vliegende start geven door je te helpen met het schrijven van Requirements. Bijvoorbeeld in de vorm van user stories, dat doen we altijd INVEST ;-)
06
avg
Wil je zeker weten dat jouw nieuwe app of web oplossing voldoet aan de AVG? Wij helpen je vanaf de start van jouw project met een privacy training voor de betrokkenen, het uitvoeren van PIA’s voor de relevante bedrijfsprocessen en het opstellen van een register van gegevensverwerkingen. Is de Autoriteit Persoonsgegevens ook weer blij!